ZzZz..


Föresten..bilden nedan, jag har inte en blåtira! Har bara sovit alldeles för liiiiiiiiite dom senaste veckorna! Har inte tid med sömn för tillfället! När hinner man sova när man jobbar mer än heltid och har småbarn?!

Nya jag..

Okej det här inlägget är inte likt mig då jag varken brukar visa mig själv eller vad jag shoppat :) Men Jonna önskade en bild på min frilla och här kommer den. Uppklippt och urklippt, syns kanske inte så bra på bilden och NEJ jag brukar inte gå runt med en hårflik i ansiktet...det bara blev så på fotot!

Randiga långskjorton får mig att tänka på en nattskjorta eller The boy in striped pyjamas men oootroligt skön är den och känns sommrig till mina nya skor som du hittar här..



Dualit..


Helt hemmet doftar just nu ljuuuvligt! Plockade just ut en plåt med chocolate chip cookies med apelsin och mörkchokladsmak! Har nämligen investerat i en ny elvisp som jag för övrigt är kär i för tillfället. Den gamla hade Victor ärvt ngn gång, visserligen funkade den ok men var skabbig som få och jag som ääälskar att baka!

Recptet är himla bra då man ska frysa in kaksmeten som en rulle, sen skär man så många kakor man vill grädda och slänger in i ugnen ca 10 minuter! Perfekt om man får oväntade gäster :)








Midsommar

Ännu en midsommar över, tiden går så fort!
Efter busy dag på cafet släpade jag mig hemåt vid fyra för att byta om och bege mig till min moster där vi firat midsommar med alla mostrar och kusiner sen jag föddes! Det vart uppehåll lagom tills jag gick från jobbet och höll sig så under hela kvällen. Efter alldeles för mkt mat och jordgubbstårta så tog vi som vanligt en promenad in tillsammans till gropen för att se stången som dom redan hade hunnit få upp. Så vi drog till tivolit där karusell galna Malte och Johan åkte berg och dalbarna några gångar med händerna i luften som alla coolingar ;)
Vidare till noret för att mötas av slagsmål och fylla, även syster hamnade i catfight! Ja det var alltså en eller två som flög på henne och sparkade henne i magen så hon föll till marken. Polis tog tag i saken och fängslade tjejen iallafall i tio minuter efter att hon slagit ner en annan brud!

Men hennes far är ju polis, kanske var det därför hon slapp ur så fort!

Gick förbi cafet vid elva då dom skulle stänga men där var det fortfarande smockat med folk, en trööött chef med sambo som slitit häcken av sig och blivit bestulna på en mindre summa pengar. Hoppade in och diskade i en halvtimme åt dom!



Malte mas förra året!

Frilla..

Aaah vad skönt, har fått en klipptid innan midsommar! Jag har ju vääääärldens tjockaste hår, alla frissor jag har gått till sägar alltid "men hjälp va tjockt hår" Nu ska det tunnas ur, kapas en bit och så är jag lite sugen på lugg! Har ju en virvel i luggen men kanske skulle det gå med den på bilden? Enkel frisyr men ändå en frisyr? Man kan ju alltid ta undan luggen om man skulle tröttna?

Vad tror ni, skulle frillan klä mig?





Skittles..

Innan jag vart mammaledig var jag på en arbetsplats där många av oss hade lika sjuk humor! Jag är sååå glad att jag har hamnat på en ny sådan arbetsplats! Gud så kul vi har, det har varit två otroligt stressiga veckor på nya jobbet med långa dagar!! Men när det är som värst så skrattar vi som mest, det slår över på något sätt =)

Så hör ni många skratt ifrån köket på gårdscafet så tänk bara "Ett gott skratt förlänger livet"

Nu ska jag fortsätta njuta av mitt fotbad och skittles innan jag blir skitless (ja det var ett prov på den kassa humorn ;D)



Student..


Ja denna vecka har vi ju firat min fina kära syster som äntligen har tagit studenten! Trots spöregn så var det bara glada miner denna dag..Vädret var iallafall med dom vid balen när hon var såå snygg!

Grattis, grattis, grattis syster yster!









Förvirrad..

Känner mig frånvarande på något konstigt sätt..som att kroppen och sinnet inte hänger med varandra. En vecka på nya jobbet har gått, himla kul men så mycket att hålla reda på! Har lärt mig mycket men har massor kvar att lära! Tur att man aldrig är ensam och att gästerna är förstående när det blir fel i kassan hihi!

Den här veckan som kommer händer det något varje dag, jobb måndag till fredag som vanligt sen har jag två möten, syrrans studentbal, hårfärgning, syrrans student mm Jag som är trött redan! Men roligt ska det bli, har inte förstått riktigt att midsommar snart är här, tiden går så fort!



RSS 2.0