Home sweet home..


Hemma igen, vi har haft det underbart mysigt men visst är det himla skönt att komma hem till sitt. Malte har jag inte sett sen frukost, han försvann ut till sin bästa vän och deras traktorer.
Jag har just tagit en låååång dusch, sitter nu i handduk med fuktmask och lyssnar på coldplay live! Nu längtar ja till konserten i augusti!

Dom stora pojkarna leker och dom små hejar på, undra vilka som har roligast :D










Gotland..

Det regnade när vi kom och det regnar nu när vi ska åka men där imellan har vi haft riktigt sköna dagar med sol och värme...visar lite bilder ifrån första dagen när vi kikade på lite gutefår. Hade gärna tagit med mig ett eller två får hem, dom är ju så goa!
Mer bilder kommer sen ifrån Gotland!
Nu ska vi packa klart, luncha och vänta på båten som går på em!
















Twilight..

Länge sen nu!
Kom till Gotland torsdag natt till regn och kyla men igår vände det och värmen kom!
Igår firade vi även Julius som fyllde 2år och hade barnkalas här vi bor...fullt hus :)
Idag är det besök på pippihuset som gäller!

Igår kväll kikade vi på Twilight som jag velat se ett tag och det var en av dom bästa filmer jag någonsin sett!
Så snyggt gjord då övernaturliga filmer ofta blir overkliga! Jag längtar verkligen till tvåan kommer i höst men ska innan dess försöka hinna med att läsa böckerna! Riktigt bra och jag rekomenderar alla att se den!

Kan oxå säga att säsongsavslutningen av Greys Anatomi var sjukt spännande för er som inte sett det än..

Kram!



LeftRightLeftRightLeft..

Sitter just nu med en kopp kaffe och känner mig lite piggare. Tog en lååång välbehövlig dusch på fm efter att spendrat två dagar i soffan i samma kläder! Har inte haft någon ork men nu känns det genast bättre!
Njuter dessutom till Coldplays senaste livealbum som man får ladda ner gratis på deras hemsida. Så himla skönt men visst har man lite extra känslor när man sett den spelningen oxå!

Snart är det dax igen, sthlm stadion! Förhoppningsvis sooool och tusentals glada fanns, vi går samma gäng som dom senaste spelningarna. Har väll blivit lite av en tradition!


Sist spruuuutade dom ut dessa neonfärgade fjärilar så hela globen glittrade!!


Uttråkad..

Här sitter jag i soffan och snorar och har det såå himla tråkigt. Vaknade flera gånger inatt för att jag var helt täppt i näsan och hade feber. Ingen feber nu dock men snorig och halsont så jag valde att stanna hemma ifrån jobbet som bara har några fåtal dagar kvar. Ska bli riktigt skönt att sluta!! Har provat att jobba två dagar på cafet och det är något helt annat, så kul!!

Igår kväll kom ena syrran hem ifrån hennes Paris/Rom resa och imorrn åker den andra syrran med kära mamma till mallis, lillebror drar till Finland och vi till Gotland om en vecka. Bara kära pappa som får stanna hemma!
Ska bli kul att få se alla resebilder och höra alla historier sen.
Vet iallafall att syrran kom hem med resväskan full av vin, ja utan förpackning menar jag då ;D

För några dagar sen hörde jag av mig till en tidning jag prenumerar på, hade nämligen inte fått dom två senaste nummren så jag undrade om jag missat betala eller så (hade iof inte fått ngn påminelse) Men så var inte fallet och hon skulle genast skicka två tidningar. Idag kom jag på eftersom dom inte heller dykt upp att kanske har jag glömt att adress ändra hihi. Var ju ett år sedan vi bytte adress och man har ju eftersänd post i ett år....tur att jag inte skällde på dom iallafall! Ska höra med min förra hyresvärd (som jag känner) om tidningana finns hos henne, annars får jag väll skylla mig själv ;D




Maltecitat..


Jag måste röka mig när jag har stickor - Sagt av Malte med rakapparat i handen!

(jag måste raka mig när jag har stubb)

Hemmamys..

I lördags var det nio tjejer hemma hos mig, flera av dom har jag inte träffat på år!! Det var otroligt kul att så många kunde komma då flera av dom bor många mil härifrån..det var ju trots allt en spontan grej och ofta brukar vi ha svårt att pricka in en helg då alla kan! Kex, ost, dricka och många skratt lovar jag att kvällen bjöd på..alla var sugna på att gå ut men jag hade velat om jag skulle hänga på eller inte.

Men ut kom jag och roligt hade jag! De var inte igår man var på lucky house fram till den sista dansen för att sedan gå vidare till sibylla för äta fyllemat ;D
Det gör jag gärna igen men kanske en gång om året haha, känndes ju lite jobbigt när man träffade på sin lillebrors kompis! Men trots det så var vi absolut inte äldst och många andra vänner från förr hade letat sig ut!

Idag är jag hemma med en snorig Malte, rätt skönt att slippa jobbet en dag iaf! Känner att jag är rätt less nu och längtar tills nästa torsdag då vi far till Gotland och jag jobbat min sista dag i Tällberg!




Kusiner..

Syns det att vi är kusiner?! :D



Maltes webbisbild



Kusinens webbisbild

Bilder..

Igår åkte vi ner till älven med Malte och hans bästa vän Johan som dessutom är min goa kusin :D
Jag hade knytit fast en båt i snöre som dom kunde köra med i vattnet, vi plockade vitsippor och njöt av den underbara naturen!




Ser ni att Malte svävar :D
























Utvecklingssamtal..

Idag hade vi utvecklings samtal om Malte på hans dagis och det gick himla bra! Har tydligen en välldigt omtyckt son som alla gärna vill leka med och som gillar att krama sina fröknar. Han sitter tyst och stilla och äter upp all mat, han klär på sig och han går på toa själv. Hm vart är denna kille när vi är hemma undrar jag :D Go som attan är han men han har lärt sig att testa gränserna hemma!



Sj..

Stackars damen på SJ´s kundtjänst fick ingen bra start på dagen! Hon fick en rejäl avhyvling av både syster och Derya som pga SJ´s förseningar idag missade sitt flyg till Paris. Som tur va ordnade det sig tillslut då dom vart ombokade till ett eftermiddagsflyg istället och borde när som helst landa i ljuva Paris!

Jag är inte ett dugg avis :D

Men vi åker ju faktiskt till Gotland om några veckor och det ska bli otroligt skönt. Sen väntar en sommar med myyycket jobb men kul ska det faktist bli!

Nej nu ska jag äta, kraaaaaaaaam!

Älska Jose Gonzales Heartbeats!


RSS 2.0