Gympass..

Just hemkommen ifrån gymmet...nej jag menar stallet! Piuh, jag hade glömt att mocka skit var som ett helt gympass! Kanske är det jag som är otränad hihi, finns ju risk för att det är så ;) Min moster med familj ligger däckade i influensan så jag fick hjälpa till lite i stallet idag! Hade glömt bort hur mysigt det är med häst!

Nej nu ska ja pyssla lite här hemma innan jag ska och hämta min prins på dagis!

Tjingeling!

Förintelsens dag..

Nyss hemkommen ifrån en fin gudstjänst i kyrkan. Idag är det förintelsens dag och varje år så besöker niorna i min gamla grundskola lägren i Auschwitz. Tyvärr började dom med det här efter jag gått ut men mina tre yngre syskon har fått uppleva denna resa. En resa dom aldrig kommer glömma och en resa jag hoppas få uppleva en dag.
Välldigt intressant att få höra elevernas tankar kring resan.
Vi fick även höra två tjejer sjunga Regina Spektors "Samsong" och en modig kille med uuuunderbar röst sjunga en fin veration av Elvis "in the getto". Jag säger bara wow till dom alla tre, vilka röster!!R.S

Junibacken i bild..Malte (eller Maltelina) fundersam över vart vi är..Skojig pippiteater..
Elsa Beskov träd..Pettssons finfina hus..Mulle Mecks moppe..Minikakelugn hemma hos mumin..

HemmA igen..

En dag på jobbet och min kropp känns som hundra år, fasen vad det sliter på min rygg!
Har varit såå skönt att vara ledig en vecka, 4 mysiga dagar har vi haft i Stockholm! Lite shopping, junibacken och bara myst! Har ni inte varit på junibacken så rekomenderar jag det varmt, både vi och Malte tyckte det var himla mysigt! Jättefint sagotåg, pippiteater, massa bus och sångstund! Ynka 110kr i inträde,ångrar att vi inte köpte årskort som kostade 195! Man är ju ändå i sthlm några gånger per år!
Jaja det är lätt att vara efterklok eller hur ;)

Åå jag har en massa projekt att göra är hemma men inte riktigt den energi jag skulle behöva!
Vad har hänt, börjar jag bli gammal?
Jag har inte tid att vara utan energi, känner mig stressad inför april och pirrig : )

Bilder frn sthlm kommer senare!

kramkramMin äppellyckta jag gjorde till jul!!

Jag kan allt!

Eftersom vi inte har ngt badkar så brukar Malte fortfarande bada i sin balja då och då! När han var bebis så gick vi på babysim varje söndag och efter det var han en riktig fisk tills för ca ett år sen då han helt plötsligt vägrade bada och duscha. Kan inte minnas att det har hänt något som kan ha skrämmt han men tydligen så var Victor likadan när han var liten.
Så det har varit måååånga bad och duschar med gallskrik, men nu verkar det ha vänt igen och bada är plötsligt jättekul!

Iallafall så ville han bada imorse och det fick han såklart, efter det så åt han och jag frukost och jag hade inte en tanke på att jag inte hade tömt baljan! Så när jag sitter och läser i HM katalogen hör jag ifrån badrummet JAG KAN ALLT och in kommer jag och ser Malte med blöta strumpor mitt i en sjö!
Jag skulle bara tömma baljan mamma, jag kan ju säga att det var vatten i hela vårt badrum :)
Fattar inte hur han orkade tömma den, jag brukar tycka att den är rätt tung!

Vi fick iallafall badrumsgolvet skurat, visst är han duktig :)


stanna upp..


Varför krävs det något tragiskt för att man ska inse hur bra man har det? Nej man måste nog stanna upp oftare och se allt som man har runt omkring!

http://singelpappa.blogg.se/index.htmldet bästa jag har!

Changeling..

Såg en ruskigt bra film igår som jag vill rekomendera! Verklighetsbaserad som brukar vara dom bästa tycker jag. Så spännande och hemsk historia!! Changeling!!


Soffpotatis..

Hej och välkommen till familjen soffpotatis, ja så har det ungefär varit hela helgen. Tom katterna har legat utslagna! Jag skulle ha jobbat ihelgen men sjukanmälde mig i lördags då jag mådde pyton! Mitt huvud vägde ett ton ungeför, blödde näsblod i samma mängd som ett vattenfall minst 3ggr per dag och ryggen har jag nog ärvt av en 95åring! Mår bättre nu iaf och ska jobba imorrn!
Men det var ganska skönt att bara ta det lugnt, Victors familj åkte hem i lördags så sen innan jul har vi haft något planerat VARJE dag. Men självklart har det ju varit supermysigt att umgås med alla!Soffpotatis 1&2Fotöljpotatis 1&2 :)

RSS 2.0