...

Visade sig att jag hade bihåleinflamation men penicilin? Nej det vill dom helst inte ge ut längre! Jag skulle vänta över helgen och var jag inte bättre då så skulle jag höra av mig! Spenderade större delen av gårdagen över ångande ansiktsbad för ett försök att kunna få andas igenom näsan!

Igår kväll kändes det som en häst hade klivit i mitt ansikte och alvedon hade noll effekt. Idag känns det lite bättre *peppar,peppar* Men det kommer fortfarande ton med snor och värker i ansiktet, det positiva är iaf att det idag kommer ut!

En sak har jag iaf insett, vilket trååååkigt liv man skulle ha om man inte hade smaklökar! Finns ju ingen vitts med att äta om man inte känner någon smak ; )

Tanken är ju att vi ska på kryssning med jobbet på söndag men som jag känner nu så stannar jag nog hemma! Kan ju tänka mig att det blir en hel del fest och det känns inte såå frestande för tillfället!


Kikade iaf in på skatteverkets hemsida igår och det såg ju loooovande ut. Jiiho men jag tror inte på det försän dom sitter på kontot! Kanske kan man känna sig mindre fattig ett liiitet tag iaf! Vi har ju pratat om att åka till Irland i Januari när Victor fyller 30 och så blir det nog England i November då Victors farfar fyller 90år!


Sweet

Långt mellan inläggen nu men har inte mycket att skriva om! Här hemma är vi sjuka igen, snorar som bara den och Malte hostar och spyr slem. Ändå har han väääärldens energi och verkar superpigg mellan varven! Jag ligger mest i soffan och känner mig helt tom på energi så jag kan tänka mig att han har rätt tråkigt hemma just nu!
Märks på han att han är rastlös men vet inte om han ska få gå till dagis än ändå?

I lördags var det dagisfest som gällde, spanskinspirerad buffe! Riktigt gott och trevligt, synd bara att jag hade värsta tandvärken! Visdomstand som spökar men det verkar gå över nu!

Bara en massa klagomål ifrån mig just nu känns det som men jag är så less på at vara sjuk även om jag måste erkänna att det är rätt skönt att vara hemma ifrån jobbet några dagar!


Lilla vasaloppet..

I onsdags så åkte min lilla prins lilla vasaloppet och fick medalj och allt! Stoltare än en tupp när han kom hem med medaljen. Självklart fick dom blåbärsoppa efter vägen och nybakta bullar när dom kom i mål! Bilderna hittade jag på dagisets hemsida www.leksandselefanten.com klicka på dagboken för att se mer bilder :)


3år..Idag blir han 3år vår lilla prins! Galet vad tiden går fort, det första han sa imorse var "men jag har ju inte blivit stor"
Nu har vi just haft ett mysigt barnkalas med korv, bus och fika :) Nästa sittning blir på eftermiddagen när släkten kommer!

Kramkram!

Målarverkstad!

Just nu håller jag på att måla mitt senaste blocketfynd som stackars pappa fick lov att släpa hem ifrån Mora. Ett matsalsbord! Fick ju pengar till ett matsalsbord när jag fyllde 25 och har länge velat över om jag skulle slå till på ikeas stora norden. Men jag är rätt less på ikeas antikvita (eller pissgula) möbler och möbler man kan se i var och vartannat hem! Tro inte att jag INTE gillar Ikea nu för det gör jag, listan är lång fast vi nyss var där ;) Är mycket nöjd med våran Ikea soffa tex och förstår inte hur man kan slänga ut tiotusentals kronor på en soffa när man kan hitta en lika snygg och skön på Ikea för under hälften?!

Nu saknas det bara något att sitta på hehe, känner mig väldigt stressad över hemma hos reportaget dom ska göra här och funderar starkt på att ställa in det eller försöka skjuta fram det. Kommer få magsår annars haha!

Svärfar med fru har bott hos oss ihelgen för att fira den treåring som vi har nästa helg! Mycket trevligt, synd bara att jag jobbat hela helgen! Vi fick häääärlig fisk och skaldjursoppa!You can run into my arms
It´s okey don´t be alarmed
Come here to me
There´s no distance in between our love

So go on and let the rain pour
I´ll be all you need and more


RSS 2.0