Mjau..


Idag hade jag mitt årliga besök hos tandläkarn och det gick sådär.. Jag hade faktiskt förväntat mej kanske ett hål och dyrt kalas istället var det lindrigt i plånboken men ilningar som jag får stå ut med resten av livet! Kul, nooot!

Har den senaste tiden haft helvetiska ilningar och det visade sig att jag borstat sönder mina tänder på ena sidan i överkäken! Har ngn aldrig sagt till dig att du borstar för hårt frågade min nya tandläkare! Nope sa jag, tack för den! Här går man hos tandläkarn regelbundet för att slippa problem och tji fick man. En ny tandläkare och jag fick massa bra tips som jag aldrig fått förut trotts tandställning och hundratals med besök!

Jaja inte mycket annat att göra än att acceptera. Har iaf laddat upp badrumskåpet med nya braiga tandpetare till tandställningen, ny tandkräm med fluor och fluorskölj för att lindra ilningarna. Fick även ett fluorlager där jag egentligen ska ha tandkött som ska förhoppningsvis hålla till nästa besök!

Nej nu ska jag kela med grisen som hänger i min tröja, jag menar han här på bilden ;)
Kvällsmat idag, banan och kopp the! Jisses vad förslappad man blir utan barn i huset!


Dumpad..

I fredags åkte Malte till mallis med mormor och morfar och jag måste erkänna att jag inte gjort ngt vettigt sen dess! Igår lämnade jag knappt soffan...får jag skylla på att jag faktiskt varit himla förkyld hela helgen?
 Vågar jag erkänna att jag faktist igår åt chips och cola till frukost?

Extra jobbigt när jag idag fick ett sms från folktandvården om att jag har tid där imorgon som jag helt hade glömt bort! Oups det blir tandtråd och extra nogrann borstning ikväll känner jag. Har en känsla av att det kommer bli ett dyrt kalas då jag har otrooooliga ilningar i en tand, hål kanske? Jag vet inte då jag bara haft ett förut för många många år sen!

Iallafall så såg vi en himla rolig film igår kväll, Dumpad! Både jag och Victor skrattade rätt mycket, kanske var det ölen vi drack men tror kanske att det faktiskt var filmen!Alice i underlandet..


Ännu en film som jag ser framemot är Tim Burtons tolkning av Alice i underlandet som kommer nästa år! Jag är ett stor fan av Burtons galna filmer, speciellt när han använder sig av frugan Helena Boham Carter och Johnny Depp som båda medverkar i även denna film! Tycker den duon är perfekt och jag älskade att få se lite mer av deras musikaliska sida i senaste filmen Sweeney Todd.Coco Chanel..

Otroligt vackra Audrey Tautou är en av min absoluta favorit skådespelerskor! I höst ser vi henne som Coco Chanel i filmen om Cocos liv "Coco avant Chanel" En film som iallafall jag gärna vill se på bio i höst!

Idag regnar det, har varit grått hela dagen och jag älskar det! Gummistövlar och kofta, kan det bli bättre?!

Nej nu mat, kram!


Coldplay..

Och så var nästan 9 månaders väntan över. Jag pratar inte om en graviditet utan dom 9 månader vi haft Coldplaybiljetterna hemma i väntan på att för tredje gången få se dom live! Denna gång med dubbelt så mycket publik och en stämning jag inte kan beskriva i ord.

Jag ryser av behag när jag tänker tillbaka på den perfekt ljumma sensommar kvällen på stockholm stadion!
Jag önskar jag kunde få tacka världen bästa band personligen men det blir nog svårt.

Jag hoppas dock att jag får se dom snart igen, See you soon..
God gärning..

Jag har aldrig varit en handväske (lät tantigt) tjej utan mer en tygpåse tjej! Har aldrig lyckats hitta en väska i min smak utan kört på diverse påsväskor istället! Idag slog jag till och shoppade en ny men gjorde samtigt en god gärning. Pengarna för min väska går till 100 skolmiddagar i Rwanda. Man kan köpa olika väskor för olika summor och ändamål.

Kika in på feedprojects.orgRSS 2.0