Gästrum..

Då vi har mycket släkt och vänner som bor långt bort så är det skönt att alltid kunna erbjuda en säng! Självklart får dom som bor nära oxå komma och sova över. Gästrummet har inte riktigt samma stil som övriga huset, just nu är det stjärnor som gäller. Rummet är långt och smalt så man har inte så många valmöjligheter med möbleringen, en säng i det ena hörnet och en liten datorhörna i den andra där jag sitter och skriver i min blogg. Sängbordet är den gamla stolen jag fyndade på auktion förra sommaren om ni kommer ihåg?


Kommentarer
Postat av: Lena

Vilket inbjudande gästrum! Måste vara jätteskönt att ha ett separat rum som man även kan använda som arbetsrum. Vi har egentligen vår dator i sovrummet,fast jag tycker inte om att ha den där så jag flyttar med mig den ner i soffan eller köket när jag bloggar. Skönt att slippa vår gamla stationära!Älskar din gamla stol som du har till sängbord, den hade jag också norpat!Lena

Postat av: Anna

Superfint verkligen, älskar stolen som sängbord. Skulle lätt kunna sova gott i det rummet det är en sak som är säkert =)

2008-09-30 @ 20:37:44
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Hem och Lycka

Vilka kanonfina bilder du tagit, snyggt gästrum! Måste fråga, jag som älskar stjärnor, var har du funnit den som du hängt på stolen? Allt väl med dig? kram!

2008-09-30 @ 21:21:59
URL: http://hemochlycka.blogspot.com
Postat av: Hem och Lycka

Tack, det är fint med mig! Så typiskt med stjärnan, brukar vara så när man frågar nån var personen har köpt nåt ;-) Men ja tack, hittar du den nånstans nån gång får du gärna hojta! Ha en skön kväll, kram!

2008-10-01 @ 19:18:52
URL: http://hemochlycka.blogspot.com
Postat av: SofiaVilken otroligt charmig stol, passar perfekt in i inredningen tycker jag.// Daggdroppe

2008-10-06 @ 17:44:47
URL: http://www.daggdroppe.bloggspace.se
Postat av: Lina

Å vad fint! Här fick jag bra inspiration till mitt nya gästrum! Thanx :o)Kram Lina

2008-10-14 @ 10:13:54
URL: http://cestlavieblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0