Kalligrafi

Jag gillar Ylva Skarps "brädor" med budskap så skarpt ; ) att jag nu har anmält mej till en egen kalligrafikurs!!
Jag kände att jag behövde något att göra, jag har ingen källare eller ett föråd där jag kan stå och måla dom möbler som står och väntar på att bli vita utan att jag fryser ihjäl! Jag vill ha vår och det är nu! Igår hittade vi iallafall en underbar byrå på gruvgatan13 som ska få fungera som tvbänk sålänge. Ska bli skönt att få ut magiker möblerna som vi använder nu, bokhyllan har vi redan sålt!!
Ikväll ska jag hem till mammas kusin och kika på deras helt nybyggda hus, dom hade ett underbart hem innan som dom tyvärr förlorade i en brand.

Ha en trevlig helg.


      Maltes doptavla

    Våran dörrskylt         

glittrande morgon med oväntat besök

195811-1
Imorse när jag vaknade var det så underbart vackert ute. Snön glittrade under solen som kikade fram bakom träden vid våran gård. Man kände sig som ett litet barn som ville ut och slänga sig i snön för att göra snöänglar. Jag skulle precis avnjuta en kopp the när jag hörde hur det prasslar till vid vedkorgen. Jag tittar dit och där sitter en liten mus och stirrar på mej. Men jag förstår den lilla stackarn, jag vill oxå vara inne och sitta framför brasan en sån här kylig dag. Kanske hoppades han på att hitta lite frukostrester under sonens matstol?! Jaja han får väll värma sig en vecka till, då flyttar nämligen svärmors katter in under 5 veckor då hon ska till Indien. Han är för snabb för mig att fånga men då tar han nog sin packning och flyr illa kvickt..

Tjingeling!

RSS 2.0