Gästrum..

Då vi har mycket släkt och vänner som bor långt bort så är det skönt att alltid kunna erbjuda en säng! Självklart får dom som bor nära oxå komma och sova över. Gästrummet har inte riktigt samma stil som övriga huset, just nu är det stjärnor som gäller. Rummet är långt och smalt så man har inte så många valmöjligheter med möbleringen, en säng i det ena hörnet och en liten datorhörna i den andra där jag sitter och skriver i min blogg. Sängbordet är den gamla stolen jag fyndade på auktion förra sommaren om ni kommer ihåg?


Rummen..

Några få bilder från dom avkopplande rummen..


Lägenheten..

Lite bilder från lägenheten vi bodde i, sängen var gigantiskt och det känndes faktiskt lite lockande att ligga kvar där hela veckan! Men världen utanför fönstret lockade ju oxå så mer än några goda nätters sömn vart det inte!
 


London Lyx..

Jag har precis spenderat 5 lyxiga dagar i London men min stora familj. Jag med man och son åkte dit med mina föräldrar och syskon för att bland annat fira min pappa som fyllt jämt. Och denna resa har varit mer än undebar! Vi har bott på ett galet lyxigt designer hotell där man absolut inte fick lyfta ett finger själv. Bära väskan till rummet? Kommer inte på tanke och genast kommer personal springande. Vi är inte riktigt vana med denna lyx och kände oss rätt vilsna först men upptäckte efter ett tag att det var ganska så skönt att bli bortskämd! Jag och mannen hade en av hotellets lägenheter med ett kök inrett med märken som smeg och dualit, dom andra hade härliga rum alla inreda på olika vis men med en avslappnad ton i naturens färger! VArje morgon hängde en tidning på dörren och varje dag kom dom med härligt mineralvatten. Inredningstidningar i mångder och en roomservice meny som innehöll allt du kan tänka dig, tom syre om du haft en jobbig dag!!!!? Vi har njutit av god mat, underbart sällskap, turistattraktioner, killarna av fotboll och tjejerna av shoppin och allt under en knallblå himmel. Första gången jag ser London med så vackert väder. Vi har tom hunnit med att överaska mannens farmor och farfar med ett besök. Sa jag att detta var första gången jag inte längtade hem..Entren..Välkommen in..Slå dig ner..Korridoren till våran lägenhet..Allt var genomtänkt och smakfullt inrett..Tower bridge under blå himmel..Big ben från ovan..Klassisk London bild..

Mer från lägenheten och rummen senare..

http://www.the-hempel.co.uk/

Resultatet..

Tvbänken är klar men ändå står jag med penseln i handen varje dag, måste få lite ordning här hemma nu känner jag så jag tog tag i lite halvfärdiga saker! Jag vart nöjd med tvbänken iallafall, har länge letat efter något som är långt eftersom det är så svårt att få till det mot väggen annars! Just nu är den fylld med en massa ljus och ljuslyktor, precis som det ska vara mot hösten! Skönt att ha sina favorit tidningar, böcker och fotoalbum nära till hand oxå när man vill krypa upp i soffan under en filt och mysa! Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg!Tvbänk..

Har nu i säkert 2 år haft en byrå som "tillfällig" tvbänk, har bara inte kommit på någon lösning till tv, boxern och allt fult med massa sladdar. Så häromdagen svängde jag förbi ortens loppisaffär och hittade en lång smal hylla med ett skåp imitten för en liten penning! Värt och släpa hem för att prova hur den blir med lite färg och nytt beslag tänkte jag. Hade helst velat gömma undan tvn i ett skåp men där satte mannen stopp, jaja nu får jag iallafall undan boxern och det där! Håller på och målar så ni får se senare i veckan hur resultatet blev. Fyndade även en annan sak som ni med får se senare!


Gotland..

Äntligen har jag haft lite semester och även fast jag varit förkyld och har haft halsont så har jag haft en underbar vecka på Gotland med mannens släkt! Min svägerska fick sin älskade gute under klarblå himmel vid havet. Veckan började med några riktigt stormande höstdagar som jag för övrigt älskar men på självaste bröllopet var det en riktigt fin sensommar dag och det var lika härligt det!
RSS 2.0