Sovrum..

Jag är en sådan person som vill bli klar så fort som möjligt när vi börjat renovera eller fixat nånting. Så brukar det även bli men vårat sovrum började vi med vid midsommar och det är fortfarande inte klart. Vi finner varken energi, tid och knappt någon lust för tillfället. Men väggarna är iallafall färdig målade, det saknas lite möbler och detaljer för att få den rätta känslan. Det ni inte ser på bilden dock är att vi saknar garderober så bakom kameran hänger våra kläder tillfälligt på stänger och i korgar. Hmm vi får se hur länge "tillfälligt" blir!


Mitt jobb..

Jag har nog aldrig berättar vad jag jobbar med! Jag har turen att jobba på ett underbart pensionat med utsikt över vackra siljan. Ett jobb som man inte kan annat än trivas med då det är underbar miljö och härliga arbetskamrater. Att ta en kaffepaus ute på trappen är inte helt fel det heller. Kika in hos http://lantligt.blogspot.com/ för att läsa och ser mer härliga bilder!!Bilden har jag lånat av http://lantligt.blogspot.com

Besök även http://www.jons-andersgarden.se

Bröllop..

Som ni märker så råder det stiltje här i bloggen just nu. Tiden räcker inte riktigt till och då får bloggen lida tyvärr, hoppas ni står ut. Ihelgen har vi varit på ett underbart vackert bröllop, både som vänner och fotograf. Jag var med från tidig morgon till sena timmen. Var länge sen jag var uppe så länge kan jag säga, som småbarns mamma har man inte riktigt samma energi men kul hade vi. Tack Lisa och Anders för att vi fick vara med på er stora dag!
Ses snart igen..


RSS 2.0