Långt ifrån inredning..

Ja idag kommer min blogg faktiskt handla om något helt annat! För någon månad sen snubblade jag in på en ung tjejs blogg och vart kvar där länge. Denna tjej hade bara någon vecka innan misst livet av något som hon kallade för "Den jävla idioten", cancer! Jag vart välldigt berörd av hennes historia, vilken underbar person hon måste ha varit. Fick mej verkligen att tänkta till och istället för att lägga pengar på inredning den månaden så valde jag att skänka pengar till barncancerfonden och insamlingen "Den jävla idioten"
Hittils har dom fått över 90 000 och deras mål är att nå 100 000 innan lucia, insamlingen har just vunnit ett Xbox som skänktes till Sahlgrenska i Göteborg.
Ge en gåva du oxå!!

Insamlingen: http://www.barncancerfonden.se/1452

Hennes blogg: http://jagefrisk.blogg.se/


Kommentarer
Postat av: Lallis

Åh, det är tänkvärt det du säger och absolut väl spenderade pengar att donara till cancerforskningen, oavsett hur mycket man än ger.

Ha en fin kväll.

Kram Lallis

2008-11-03 @ 20:17:35
URL: http://knasigamamman.blogspot.com
Postat av: Ulrika

Hej tjejen!

Jag har följt denna tjejen ett bra tag i hennes kamp mot den jävla idioten. Tyvärr har jag aldrig träffat denna fantastiskt positiva tjej i verkligheten men är så glad att jag fick chansen att följa med i hennes liv.

Det var många tårar som föll den dagen jag läste att hon somnat in...

Än i dag följer jag hennes blogg, läser hennes tankar och vackra ord...

Kan tipsa om vimmelmamman.blogg.se samt hejaabbe.blogg.se

Kramar

2008-11-03 @ 21:19:55
URL: http://frokenfrakenshorn.blogg.se/
Postat av: Anonym

Trillade också in på hennes blogg dagen efter att hon hade gått bort.. Som jag grät när jag läste alltihopa. Visst får det en att tänka två gånger innan man klagar? Phu.Förresten: Vill också ha sånna där Malte-vimplar över min säng. Finemangs :)Kramar!

2008-11-07 @ 22:17:10
URL: http://akols.blogg.se/
Postat av: Eva

Ja, cancerforskning är något som jag också har stött väldigt länge. Det är ju så många som drabbas av cancer. Till sist blev det min lilla pappa som drabbades. Tyvärr så klarade han inte kampen mot cancern. Kanske han hade gjort det om den hade upptäckts i tid och de inte slarvat så med hans remiss.

2008-11-18 @ 17:15:40
URL: http://mammaochannat.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0