Mums..

Idag är det våffeldagen och vi har självklart ätit våfflor med grädde och björnbär. Mums så gott!!! Tyvärr så smakade det inte alltför mycket eftersom förskylningen vägrar ge med sig! Har spenderat större delen av dagen i soffan tillsammans med en the kopp och min underbara son som var på goshumör! Vi har sett Lotta på bråkmakar gatan om och om igen och en mening som fastnat hos sonen är DUMMA MAMMA! Han är bara 2 år så han vet nog inte riktigt vad det innebär tror jag..hoppas jag iaf!!

195811-409

195811-408

Snuvig påsk..

Det står lite stilla i bloggen just nu, det beror bla på att hela vårat hem ligger nerpackat i flyttkartonger. Lite saker här och lite saker där, ganska jobbigt! Eftersom vi kommer vara inneboende hos mina föräldrar fram tills maj så har vi bara våra egna madrasser och kläder att leva på! Allt annat står och väntar på att vårat nya hem ska bli klart!

Påsken har innehållit snuva, godis, snuva och ännu mera godis! Både jag och min man har legat nerbäddade med en rejäl förkylning och halsont. Sonen har iaf klarat sig någolunda, så nu har det varit skönt att ha mormor och morfar under samma tak!

Hoppas att ni haft en mysig påsk iaf, visar en bild från påskriset Malte hade förra året..

kyckling

Ibland har man tur...

För några veckor sedan var det en tjej som skrev till mig och grattade då hon läst i ett nyhetsbrev från Yankee Candle att jag vunnit första pris. Jag lovar att jag såg ut som ett stort frågetecken för jag visste inte om det själv. Innan jul så var jag med i en tävling på deras hemsida men eftersom tiden gick så trodde jag turen gick till någon annan. Dagen efter så låg ett paket värt tusen kronor hemma hos mig och väntade!
Ibland har man tur..

195811-407

Kalas..

I fredags så fyllde lilla M hela 2år! Hela helgen har vi kalasat, den ena släktingen har avlöst den andra. På söndag kväll var det en välldigt trött 2åring som trotts tunga ögonlock ville vara uppe och leka med dom nya sakerna. Briotåg & bilar, vattenkanna & busiga frön, böcker m.m
Om ni har missat den underbara boken Gissa hur mycket jag tycker om dig så får ni den som tips nu. Den köpte jag innan M föddes och nu har det kommit 4 nya, en för varje årstid..

195811-402

195811-403

195811-404

RSS 2.0