1 advent..

Tänkte bara kika in och önska er en trevlig första advent! Jag känner att jag inte har riktigt tid med bloggen just nu så jag hoppas ni står ut med dom glesa inläggen! Här är det grönt och varmt, all den fina snön som vi hade är nu borta och helgens julmarknad förlorade sin charm!! Hoppas ni får en mysig advent så ses vi snart igen!!


Vinterverandan..

Pelargonerna är bortplockade för sin vintersömn och verandan har fått en vinterton. Verandan är det första man ser när man kommer hem till oss så därför tycker jag att det är viktigt att den ser inbjudande ut! Många levande ljus, mossa och underbart doftande hyacinter! Dom blåa kuddarna i soffan byttes ut mot dom rödrandiga jag köpte förra året på Lantliv. Verandan är rätt så kall men det är mysigt att sitta här med varma kläder, filt och en stor kopp the och kanske en nybakt saffranslängd!
Lantliv butiken..

Min absoluta favoritaffär när det gäller inredning är den mysiga butiken Lantliv, som finns på hemmaplan desutom!! Jag går alltid dit när jag har en stund över, inte alltid för att handla utan för att inspireras och njuta av den mysiga atmosfären. Att personalen är så gullig och hjälpsam är ju förstås ett stort plus! Louise som äger butiken är en otroligt duktig inredare och just nu kan du njuta av hennes lilla stuga i Allt i hemmet julspecial!

Kika in på deras hemsida http://www.lantlivinredning.se/ eller besök butiken om du har vägarna förbi Dalarna!

Alla bilder är lånade ifrån deras hemsida..


Vimplar..

En av mina allra största favoriter här i bloggvärlden är Julias vita drömmar, jag har läst hennes blogg från allra första början och träffade faktiskt på henne i ett inredningsforum när vi båda var hemma och var mammalediga. Det är nog där jag träffat på dom flesta av mina favoriter faktiskt. Iallafall så beställde jag jättefina vimplar av Julia till Maltes rum!! Kika in hos henne för fler tips om vad du kan använda vimplarna till!!


Villa hemmet..

Jag är med och tävlar om badrumsprylar i en blogg som jag varmt kan rekomendera! Villa Hemmet! Kika in där du oxå och bli inspirerad av ett underbart hem..


Vardag..

Är det bara jag som upplever att vardagen är rätt trisst just nu? Det känns som jag väntar på något, är det julen kanske? Jag vet inte riktigt vad det är, tur att man kan piffa upp tråkiga vardagssysslor med enkla medel, ett roligt diskmedel tex. Det här har jag hittat i den fina webbshoppen C´est la vie Home, har du inte varit där än så måste du göra ett besök!!
Klicka på loggan så kommer du dit!
Långt ifrån inredning..

Ja idag kommer min blogg faktiskt handla om något helt annat! För någon månad sen snubblade jag in på en ung tjejs blogg och vart kvar där länge. Denna tjej hade bara någon vecka innan misst livet av något som hon kallade för "Den jävla idioten", cancer! Jag vart välldigt berörd av hennes historia, vilken underbar person hon måste ha varit. Fick mej verkligen att tänkta till och istället för att lägga pengar på inredning den månaden så valde jag att skänka pengar till barncancerfonden och insamlingen "Den jävla idioten"
Hittils har dom fått över 90 000 och deras mål är att nå 100 000 innan lucia, insamlingen har just vunnit ett Xbox som skänktes till Sahlgrenska i Göteborg.
Ge en gåva du oxå!!

Insamlingen: http://www.barncancerfonden.se/1452

Hennes blogg: http://jagefrisk.blogg.se/


RSS 2.0