I väntan på påsken..

                 
                 Ljusa fina färger vart det som vanligt i påskriset, lite nya påskägg från Lisbeth Dahl fick byta plats med dom små söta påskharar och påskhönor jag brukar ha!! Nu när man har barn så känns det lite roligare om Malte fick ha dom små ljuvliga djuren i sitt fönster! Och som han älskar dom, varje morgon när han vaknar så vill han kika på dom säger han sitt ljuvliga heeej. Hihi HEJ och TITTUT är dom 2 ord vi får höra hela dagarna, å så mamma och pappa såklart! Helgen har bjudit på underbart väder..vi har både fikat och ätit utomhus i solen!! Idag hade vi våffelkalas ute med lite vänner och familj. Malte har lekt i den snö som finns kvar och vart så där härligt lerig som små barn ska vara om våran. Skitiga barn är glada barn heter det va?! :)


  
                


Piffade även upp lite utomhus med blommor, en vit ranunkel som jag satte i en lykta, hade köpt en ny jättefin lykta som jag skulle ha till blomman men när jag kom hem så var blomman alldeles för hög så man tar det man har!!
Mot husväggen vilar några påskliljor i väntan på solen och påsken. Den söta hönan därpå kanten kommer ifrån Sia och har hängt med i några år, han är så charmig!!!


kram på er

Skön helg

Ihelgen har jag sytt lite kuddar, gick över förväntan bra då jag inte hade sytt på åtta år. Vart två stora som jag ska i våra gråa fotöljer sen skulle jag göra två mindre till sovrummet men den första jag sydde var lite för liten för kudden så då gav jag upp för tillfället. Ja skyllde på att det var för mycket stoppning i kudden för jag hade sytt efter denns mått *grr* Sen så har äntligen min orkide slagit ut, har haft knoppar i två månader nu, så himla fin! Jag brukar oftast tröttna på dom där dom blommat över och köpa nya. Men denna har jag sparat för att jag tyckte att denv ar så himla fin sist den blommade! Jag har köpt en söt liten lykta oxå, var ett kap då den endast kostade 149kr!! Har inte hittat vart jag ska hänga den än bara så den sitter där sonen brukade ha sin hoppgunga! Sen har jag köpt en liten söt grön växt, lite fint med grönt så här i väntan på våren.
Kram på er    
 
                                 

Utmanad

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag kan inte gå och sova om det står disk i diskhon, spelar ingen roll om det bara är ett glas eller liknande. Gör jag det ändå så är jag på jättedåligt humör när jag vaknar! Kanske beror det på att våra puttelilla kök ser stökigt ut av minsta lilla!!

2. Jag är livrädd för vatten, då menar jag inte att dricka eller duscha såklart för det ääälskar jag. Men bada i pooler, sjöar och hav uuh det spelar ingen roll att jag kan simma jag får alltid panik.

3. När det är mörkt i rummet tex när jag ska gå och sova så måste jag hoppa upp i soffan eller sängen. Jag kan inte gå fram till sängkanten för ända sen jg var lite så tror jag att det är något där när mörkret faller på!

4. Jag älskar att laga mat och får alltid en massa beröm när jag gör det. Ändå så är det alltid mannen som fixar middagen hemma hos oss?!

5. Jag har fotfobi! Tycker att fötter är så fula! Gillar inte att gå omkring barfota eller se andra göra det. Sandaler med öppen tå, bläh! (den här snodde jag av jordgubbarmedmjölk för att det är precis jag urk)

6. Jag älskar champagne och choklad!!! Jag kan lägga ner alldeles för många slantar på dyr choklad.. Under våran semester i Paris hittade jag en helt underbar men farlig butik som jag dessutom har letat upp i London oxå!
http://www.lamaisonduchocolat.com/fr/ Man lever bara en gång så varflör inte njuta!


Jag är ju lite seg med att fixa min blogg så jag utmanar ingen eftersom dom flesta nog redan blivit utmanade!!


min lilla vita byrå

Är jättenöjd men den lilla byrån jag hittade, så söt med sina små hjärtan som pryder nyckelhålen! Rymlig är dn oxå, får plats med en massa saker som man inte vill ha framme! Den fungerar just nu som tvbänk, lite synd för jag hade velat ha något finare än en tv på den! Mitt stoora vita fat kanske som ligger undan gömt eftersom det inte får plats någon stanns, grrr jag börjar bli lite trött på att bo trångt! Vi kanske ska titta på en bostadsrätt som ev ska bli tillsalu! Får duga tills vi hittar eller bygger våret drömhem..
 195811-4

RSS 2.0