Maltes kvällsmat..

Maltes kvällsmat bestog av fil och flingor, en majskolv och en skinkbit! Noll matinspiration idag, tur att han ätit ett vettigt mål mat på dagis idag iallafall! Det var ju inte igår man åt en majskolv på två gafflar dränkt i smör, såååå gott!
Fick mig att tänka på KFC, det är nog tur att det inte finns i Sverige!


Tjoho

Min chef säger varje gång jag får ett nytt schema att det är rätt lugnt just och därför bilr det inte så mycket tid! Är det därför jag jobbar 6 dagar av 7? Om det här är lugnt hur blir det då under högsäsong undrar jag :)

Imorrn är jag iallafall ledig och håret MÅSTE färgas, fasen jag skämms ju! Sådan utväxt!! Tyckte nyss jag färga håret, hänger inte med riktigt!

Idag hade ägarinnan till Lantliv sökt mig, hon ville använda en av mina bilder på sin hemsida. Kul kul :) andra bilden som jag tagit som kan ses på webbutik nu! Alltid roligt att bli uppskattat!

Idag har jag införskaffat spotify, gratis desutom! Såå skönt!

Kram på er!



Malte på Jöns Anders gården


Rosenrot

Igår började jag knapra rosenrot, vet inte om det är psykiskt ellert om dom hjälper. Eller ja vilket som så hjälper dom ju på ett eller annat sätt eftersom jag känner mig som en annan bättre människa idag!
Har lixom haft noll energi den senaste tiden, eller när jag väll haft lite energi så har den försvunnit på en gång!
Igår eftermiddag höll jag på att somna i soffan trots att jag vart ledig på dagen, ja sover aldrig på dagarna annars! Gjorde det inte ens när Malte var nyfödd, iof var han en bebis som sov på nätterna och gärna med sovmorgon. Det har vi fått igen nu tror jag, sover hos oss varje natt och som en propeller. Har faktiskt hänt att jag lagt mig i gästrummet när jag haft morgonpass på jobbet! Inte skönt att vakna av en fot på näsan eller så!

Men klart man får sova hos mamma och pappa när man har spöken och monster i rummet! Kommer själv ihåg mitt första egna rum, det hade ingen dörr utan ett valv och när det vart mörkt så såg det ut som ett spöke!
Det lär ju komma en dag då det inte är så populärt att vara med mamma och pappa hela tiden :)

Imorrn är det jobb, låååång dag men är iaf ledig på söndag! Nästan den skönaste dagen på hela veckan tycker jag!

Nej nu ska ja till colan och ostkrokeskålen hihi!

Hoppas alla får en skön helg, kram madde!



Malte och farfar på zoo

Vackert väder..

Wow vilket underbart väder det är idag! Malte och jag är hemma och myser, städar och bakar! Kladdkaka ska det bli till eftermiddagen mmm! Har fortfarande världens mest täppta näsa men börjar bli piggare så imorrn är det jobb som gäller zzZz! Hade gärna vart hemma lite till men pengar ju nödvändigt!
Är ju ledig på söndag iallafall!

Fotograf..

Jag har en vän som jobbar som frilansande fotograf i Stockholm och nyligen fotograferade hon en begravning! Gör man så, fotar man en begravning? Sen kikade jag i en blogg jag brukar läsa då och då där tjejen och hennes blivande hade anlitat en fotograf för att ta sina förlovningsbilder. Visserligen bor dom i Usa men ändå, fotar man förlovningen...vi som knappt har några bilder ifrån när vi gifte oss!

Men jag är riktigt avis på förlovningsbilderna måste jag säga, tycker dom är så söta. Kika här!



2000tals kulla och mas :)

Doggy..

Ibland undrar jag om inte våran katt Smilla är en hund född i en katts kropp?!

Hon kommer när man ropar!
Hon kommer på 1 sekund när man öppnar skafferiet där maten förvaras!
Hon jagar Maltes stora bollar!
Hon viftar (skakar) på svansen när hon ser oss!
Hon rullar runt och står på bakbenen när hon vill ha uppmärksamhet!


Vad tror ni =)


Popcirkus..

Ligger i soffan och kikar på popcirkus, Laleh spelar låtar från nya skivan och det låter riktigt bra! Lyssnade mycket på hennes första skiva men inte så mycket efter det men denna ska jag absolut skaffa!

Imorse började jag halvsju, hade en konferans som ville promt ha frukost halvåtta!! Gissa om jag blev glad när den första dök upp tio över åtta, suck!! Sen had jag migrän resten av dagen, klockan tre gav jag upp och gick hem..
Är ledig imorrn iallafall och på fredag, lyx!


RSS 2.0