Utvecklingssamtal..

Idag hade vi utvecklings samtal om Malte på hans dagis och det gick himla bra! Har tydligen en välldigt omtyckt son som alla gärna vill leka med och som gillar att krama sina fröknar. Han sitter tyst och stilla och äter upp all mat, han klär på sig och han går på toa själv. Hm vart är denna kille när vi är hemma undrar jag :D Go som attan är han men han har lärt sig att testa gränserna hemma!



Kommentarer
Postat av: Christoffer - Bögen från Dalarna

Haha, klart han testar gränserna - det hör till! Men positivt från dagiset, roligt! :)



Och tur att det löste sig med deras Paris-resa, hade varit trist annars, haha.



Är torsken utrotningshotad? Visste jag inte. Det som kan vara så gott ibland. ^^ Ja, men tur att de kan få låna våra munnar då om det krisar! ;D



Det var faktiskt en tant som tyckte att jag var solbränd. ;) Skrev jag gubbe? Kanske jag gjorde. Haha. Flest tanter som bor där faktiskt. :)



Jag jobbar och sliter, men idag är jag ledig så det är skönt :D. Kram!

2009-05-05 @ 17:11:16
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Christoffer - Bögen från Dalarna

Glömde skriva tack för kommentaren angående mitt "arbetsbög-dilemma-inlägg", haha.



Jag har alltid sagt så; att man ska leva ut sina drömmar, spelar ingen roll vad det är om det gäller sexuell läggning, framtidsambitioner, eller vad det är. Om man inte LEVER, vad lever man då för? Nej, leva i förnekelse skulle jag aldrig göra.



Svårt i en liten ort som denna, men det går väldigt bra nu! Var jobbigt i början, därför jag bytte skola och stad. Men nu trivs jag här, de flesta accepterar mig för den jag är och har insett att även om jag är bög så är jag samma Christoffer som tidigare.



Kram! :)

2009-05-05 @ 17:26:50
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Ida B

haha självklart testar han gränserna hemma, vem ska han annars göra det på :)



Ser fram emot att komma hem i helgen och träffa er. Jag kommer redan på torsdag kväll. Jobbar du på fredag morgon eller? Annars kanske vi kunde äta frukost tillsammans? :) Kram

2009-05-05 @ 19:11:20
Postat av: Christoffer - Bögen från Dalarna

Tack! Hittade du något skoj? Kupolen har en del att erbjuda. :D



Aww, haha. Det är väl baksidan med barn - att man inte får samma tid över till sig själv på samma vis, men klart att man inte ångrar barnet för något sådant. Haha. Hudterapeut har jag alltid velat gå till, är det bra? Jag färgar alltid håret hemma men klipper mig på salong (inget ovanligt? Haha) och köper dyra kläder gör jag allt för ofta, dum som jag är. Kanske borde skaffa barn jag också? ;)



Kram

2009-05-07 @ 17:50:35
URL: http://gaymasen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0