Frilla..

Aaah vad skönt, har fått en klipptid innan midsommar! Jag har ju vääääärldens tjockaste hår, alla frissor jag har gått till sägar alltid "men hjälp va tjockt hår" Nu ska det tunnas ur, kapas en bit och så är jag lite sugen på lugg! Har ju en virvel i luggen men kanske skulle det gå med den på bilden? Enkel frisyr men ändå en frisyr? Man kan ju alltid ta undan luggen om man skulle tröttna?

Vad tror ni, skulle frillan klä mig?

Kommentarer
Postat av: Christoffer Larshans - Bögen från Dalarna

Jag tänkte boka tid idag men fanns ingen förrän nästa vecka hos min frisör, panik! Världens barr på huvudet. Men den där frisyren lär passa dig! Fråga. :)Haha, rödvinet tog ut sitt rätta jag! Trevligt att se dig med, även om man var lite smått stressad - men det är jag alltid så det är inget ovanligt.Haha, du blev hungrig när du hörde thaiboat! Det var mysigt faktiskt. Är nästan aldrig i Stockholm så känner mig som en yr höna. Men Thaiboat, dit ska jag ta Adam någon gång. :DKram!

2009-06-15 @ 22:10:57
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Christoffer Larshans - Bögen från Dalarna

Du är så där smart, det gillar vi! Haha. Och tack! Men då fick jag till håret rätt bra, nu under helgen har det varit hemskt och jag har bara velat kapa av alltihop. Men jo då, om det inte regnar så sprayen blir stenhård kan håret vara bra. :DOch där har jag aldrig klippt mig, får kanske testa det! Jag är så rädd för nya saker bara, haha. Jag brukar aldrig heller bli nöjd, men hos Nathalie blir jag det. ;DHoppas frisyren blir bra! Kram.

2009-06-15 @ 23:02:46
URL: http://gaymasen.se
Postat av: Malin

Det gör du alldeles säkert! Ha en trevlig midsommar du med! Kram Malin

2009-06-16 @ 15:09:51
Postat av: Johanna

ja, den var jätte fin :)))) !

2009-06-16 @ 21:52:31
URL: http://johannars.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0