Sovrummet..


Välkommen in i sovrummet, eller ja våran sov vrå kanske jag ska säga! När man bor på 45kvm så har man inte så många alternativ när man ska möblera. Man får tänka till helt enkelt!! Vi har iaf ett eget sovrum och sonen har ett eget sovrum, sen är allt (ja förutom badrum) samlat på en öppen planlösning. Våran 180 säng gick in precis, väggen mittemot som ej syns på bild är våran garderob med skutdörrar. Sen har vi en till lite garderob i sonens rum. Inte spara på några onödiga kläder här inte *piuh*  Sovrummet är iaf inrett med ljusa färger och med några få svarta detaljer. Väggarna är målade med mio sand.


sovrum
Välkommen in..

sovrum
Här sover vi gott om natten..

sovrum
Vaknar av fågelkvitter då vi har fönstret mot skogen


sovrum
I fönstret står en "pålle" ifrån Bengt&Lotta som jag köpte till adventsljusstake men den står kvar året om för jag tycker att den är så charmig.

sovrum
Överkastet kommer ifrån LaRedouts SoHome

sovrum
En gammal Leksandsstol fick behålla sin svarta slitna färg och så klädde jag om den i svart fuskfårpäls!!

sovrum
Det var allt för idag.

Kommentarer
Postat av: Vildängel

Ooooops, och jag som tyckte att vi hade litet sovrum - jag ändrade mig just.... Men så litet som det var så har ni det fint iaf. :)

2007-04-25 @ 18:21:48
URL: http://vildangel.blogg.se
Postat av: Lotta

Så fint! Påminner lite i stil om vårt sovrum men vi har inte det riktigt så genomtänkt och vackert som ert. Var kommer kudden ifrån - jag har också en kudde med stjärna på men den är vit m blå stjärna. Vill ha fler kuddar;))
Tack för chokladtipset på min blogg - det är genast antecknat. Min svägerska jobbar i London så där kommer hon få handla;))

2007-04-25 @ 19:34:37
URL: http://signesvind.blogspot.com/
Postat av: heidi

...men for ett ljust och mysigt sovrum ni har : )

2007-04-25 @ 19:36:53
URL: http://julie-k.blogspot.com
Postat av: Anonym

Vad luftigt och fint. Man får inte intrycket av att det är litet. Jag skulle också vilja ha en vit säng. Jag hoppade på ek-trenden och nu står jag med säng och sängbord i ek och ångrar mig lite. Tack för tipset om receptet på min blogg :)

2007-04-25 @ 21:28:37
URL: http://livslust.blogspot.com/
Postat av: mimmi

Vad fint ni har! Jag trodde att ni hade större, skönt att kunna ha egna sovrum iallafall! Snyggt när stolen bryter av, Pållen ska absolut stå framme och Hemnes sängen är ju kanon :-)!

2007-04-26 @ 07:41:04
URL: http://mimmi-magnolia.blogspot.com
Postat av: Pernilla

Jättefint sovrum.. Så ljust och fräscht!! :D

2007-04-26 @ 08:40:41
URL: http://www.perlan.org
Postat av: Sofia

Håller med "livslust" - känns luftigt trots sin litenhet, men det är ju fördelen (en av dem) med att inreda i vitt! ;) Gillar verkligen den shabby svarta stolen - den bryter av mot det ljusa. Mysigt sovrum!

2007-04-26 @ 09:45:57
URL: http://blogg.meandmyhome.se
Postat av: Signe

Hej! Jag igen..bor ni i lägenhet?..Verkligen ljust och fräscht ni har..man får intrycket av större än 45 kvm när ni har så ljust!

2007-05-04 @ 16:27:16
URL: http://designe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0